Ull/Kisa dro til tirsdagens bortekamp mot Kongsvinger, vel vitende om at noe så sjeldent som at alle de tre øverste lagene på tabellen hadde tapt sine kamper i helgen. Med tre poeng kunne Jessheim-laget dermed spist seg helt opp i ryggen av Viking på andre direkte opprykksplass, men dessverre for Kisa gjør 1-2 tapet i Hedmark at de må konstatere at det fortsatt er fire poeng opp dit fra deres 7. plass på tabellen, nå som ti runder er spilt.

SOLBERG-SCORING

Niklas Castro, som tidligere har prøvespilt for Kisa, sendte hjemmelaget i føringen etter 56 minutters spill. Ull/Kisa lå imidlertid an til å få med seg noe fra Gjemselund da Nicolay Solberg utlignet med under et kvarter igjen. Kantspilleren spilte vegg med Eric Kitolano før han fant nettmaskene, og like etter kunne servitøren fullført snuoperasjonen da han i en alene med keeper-situasjon satte ballen utenfor stengene. I stedet var det hjemmelaget som var mest treffsikre da det dro seg til, og i kampens siste ti minutter fikk Shuaibu Ibrahim vende opp utenfor 16-meteren før han satte ballen i målet bak Kisa-keeper Stefan Hagerup som var etter ballen.

TO TAP PÅ RAPPEN

Kisa fikk aldri flere mål, dermed har de to strake tap før neste kamp hjemme mot Tromsdalen førstkommende søndag. Forrige hjemmekamp endte med tap mot Notodden

KAMPFAKTA

 • Kongsvinger – Ull/Kisa 2-1 (0-0)
 • Gjemselund, 1319 tilskuere
 • MÅL
 • 1-0. 56. min.: Niklas Castro
 • 1-1. 76. min.: Nicolay Solberg
 • 2-1. 82. min.: Shuaibu Ibrahim
 • Gule kort: Niklas Castro, Martin Lundal, Harald Holter, Kongsvinger. Mats-Andre Kaland, Nikolas Walstad, Ull/Kisa.
 • Dommer: Sivert Ø. Amland, Fana fotball
 • Ull/Kisa: Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Espen Garnås, Morten Sundli, Nikolas Walstad – Nicolay Solberg, Truls Jørstad (Herman Jappee Henriksen fra 58.), Sverre Martin Torp, Eric Kitolano (Ciise Aden Abshir fra 83.) – Kristoffer Normann Hansen, Andreas Aalbu (Ole Andreas Nesset fra 58.)

LES OGSÅ: Uavgjort i Ullensaker-derby i 4. divisjon

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.