Friidrettsutøvere i alderen 13 og 14 år møttes i helgen til regionale ungdomsleker på Jessheim. Arrangørklubben Ull/Kisa friidrett hadde flere utøvere som forsynte seg av medaljene under det to dager lange stevnet på klubbens hjemmebane.

Hanna Emilie Hjeltnes vant både diskos- og kule-konkurransen i J13-klassen, og tok 2.- og 3. plass i henholdsvis spyd og slegge.

Emil Nordal vant høydekonkurransen for G14-klassen. Løperen Julie Hammer ble nummer to på 1500-meteren i samme aldersklasse. Tiden 4,42,94 er den tredje beste for denne aldersklassen gjennom alle tider.

Martin Aarbogh Brustad (G13) fra Nordre Eidsvoll IL tok 2. plass på 200 meter, og 3. plass på både 60 meter og tresteg. 

I tillegg til på Jessheim ble regionale ungdomsleker arrangert på Osterøy og i Stjørdal.

LES OGSÅ: Naturtalentet Summer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.