- Dette har vi ventet på i mange år. Det gamle gresset har ligget i 12-13 år, så dette var etterlengtet, forklarer Turns Roar Halvorsen til EUB.

Forskjellen fra den gamle, slitte matta er stor.

- Det er som natt og dag. Det er viktig for oss, for nå kan vi ha treningskamper og ordentlig matching her. Ikke minst blir det et bra breddetilbud og treningstilbud, fortsetter Halvorsen.

Kunstgressdekket er av aller nyeste modell, en modell som flere toppklubber bruker.

- Dette ligger rundt omkring på flere av toppbanene, og det er et motstandsdyktig kunstgress som blir «stående» lenger, forklarer Halvorsen.

- Asfalten rundt er fjernet, så vi har omtrent fått 1000 kvadratmeter mer med grønn flate, forteller Halvorsen.

Eidsvold Turn har i forbindelse med det nye dekket også fornyet leieavtale med Eidsvoll VGS om bruken av dekket dagtid.

- Det er en gunstig avtale for oss, vi kunne ikke ha båret det økonomiske aleine, avslutter Halvorsen.

Han oppfordrer idrettslag eller andre rundt omkring til å ta kontakt. Turn sitter nemlig med et overskudd av kunstgressmatter til salgs.

LES OGSÅ: Navnet Minnesundhallen skaper debatt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.