Én scoring fra Johan Kolbjørnsrud og to fra Thierry Dabove var mer enn nok til å plukke med seg alle poengene hjem til Myhrer.

Før runden var Turn og Lørenskog øverst på tabellen – med Myhrer-laget foran på målforskjell. Dermed passet det bra at Gjelleråsen, som for øvrig er Turns neste motstander, påførte Lørenskog sesongens første tap.

- Vi har ingenting imot å rykke ifra Lørenskog. Vårt ønske er bare å vinne fotballkamper, og det har vi planer om å fortsette med, smiler Turn-kaptein Jon Erik Økland.

- TÅLER OG ORKER MYE

Midtbane-eleganten styrte tempoet i kampen mot Skedsmo, som lå lavt mot blåtrøyene. Igjen viste Turn at de mestrer denne type kamper:

- Det var varmt utpå der, og Skedsmo var ikke særlig villige til å bidra til en god kamp. Men vi tåler og orker mye, samtidig som vi får motstanderen til å løpe når vi har ballen, forklarer Økland.

PRAKTSCORING

Med sekunder igjen å spille av første omgang stod Johan Kolbjørnsrud for kampens prestasjon. André Trandum Nordlie trillet ballen til Kolbjørnsrud, som stod høyt og bredt inne på Skedsmos banehalvdel. Venstrebacken tok med seg ballen og skar innover i banen. Etter å ha forsert både én og to hvitkledde spillere ladet han venstreslegga. Med utsiden av foten skrudde han ballen perfekt i lengste hjørne – og Turn gikk til pause ett mål foran Skedsmo.

DABOVE AVGJORDE

Kolbjørnsruds scoring gjorde at Skedsmo gikk mer offensivt ut etter hvilen. Likevel fikk de aldri satt Turn-keeper Peter Rusina på de største prøvene.

Derimot satte Thierry Dabove de definitive spikerne i Skedsmo-kista. Kantspilleren scoret sikkert fra straffemerket etter at nevnte Kolbjørnsrud ble lagt i bakken. Straffemålet kom i det 70. minutt, og sju minutter før full tid var han frempå igjen.

Innbytter Robin Hofer Dahl kjempet seg ned til dødlinja og la ballen ut i feltet. Der ventet Dabove som fikk en enkel oppgave med å pirke inn 3-0 og kampens siste mål.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Skedsmo - Eidsvold Turn 0-3 (0-1)
 • Skedsmo stadion
 • Dommer: Anders Bodding, Haga
 • Mål:
 • 0-1 45. min.: Johan Kolbjørnsrud
 • 0-2 70. min.: Thierry Dabove (str.)
 • 0-3 83. min.: Thierry Dabove
 • Gule kort: Christoffer Blix, Even Pedersen Habberstad, Petter Fauske Evensen, Skedsmo. Johan Kolbjørnsrud, Robin Edvardsen, ETF
 • ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, André Trandum Nordlie, Runar Heggestad, Johan Kolbjørnsrud - Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland - Stian Teksum (Jonatan Teigland fra 73.), Markus Furseth (Joakim Madsen fra 88.), Thierry Dabove (Sondre Rustad Rudi fra 90.) – Piotr Gawecki (Robin Hofer Dahl fra 58.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.