I femte og avgjørende sett avgjorde NEILs Hans Inge Kristiansen toppkampen mot serieleder Kjelsås BTK 3 under helgens samlerunde i Minnesundhallen.

NEIL, som i tillegg besto av Stig Ove Kristiansen, Leif Olafsen og Hans Georg Selmer, fulgte opp med seiere i de to påfølgende kampene mot Vind IL og Fornebu BTK 5.

Med totalt syv seire av syv mulige topper NEIL 3. divisjonstabellen med like mange poeng som Kjelsås BTK 3, men med en kamp mindre spilt. Dermed har Minnesund-laget det beste utgangspunktet før serien fortsetter etter nyttår.

LES OGSÅ: Dal IL vil skape et miljø for unge bordtennisspillere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.