Eidsvoll 1814s har signert Tony Simmons i rollen som offensive coordinator (O. C.). Denne rollen i leddet rett under hovedtreneren innebærer ansvaret for å strukturere angrepsspillet.

– Han virker som en veldig dedikert og strukturert type som kan mye fotball, og som kan gjøre at alle på laget kan bli enda bedre, sier 1814-spiller Wilhelm Arnes Domaas.

Simmons spilte fem sesonger som profesjonell amerikansk fotballspiller for New England Patriots, Cleveland Browns, Indianapolis Colts og New York Giants.

– Med fem år i NFL er det få som har den erfaringen han har, sier klubbkamerat Espen Opheim Waagen.

Simmons har også spilt i Canada og Barcelona, og har etter karrieren vært trener i forskjellige lag i Europa og Asia.

I høst ble det klart at amerikanske Michael Hall blir lagets hovedtrener

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.