Ingen var i nærheten av å true Lars Storaker Bruu og Youssef Taoubane da NM i petanque av stabelen i Ytre Enebakk i helgen.

I øvelsen dobbel på søndag var Lars og Youssef Taoubane Groruddalen Petanque Klubb overlegne.

- Youssef briljerte med sine carreauer i finalen, da han sammen med Lars feide over klubbkompisene og brødrene Ole og Joachim Hågensen, også fra Jessheim, i klassen åpen dobbe på NMs siste dag, melder petanque.no.

LES OGSÅ: Vil skape nytt liv i Sundet med petanque

DIREKTE

Som puljevinnere var gutta direktekvalifisert til kvartfinale, og det ble dermed ekstra viktig å få flest seiere. Dette greide Lars og Youssef med bravur: Fem seire og 39 i plusscore.

Finalen ble aldri spennende. Hågensen-brødrene startet med to poeng, men fikk ikke flere. Youssef skjøt i en klasse for seg, og Lars hadde deretter en enkel jobb med å legge, heter det.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.