– Skjetten gjorde det vanskelig for oss. De hadde mange mann bak ballen og spilte veldig fysisk, nesten litt i overkant. Vi prøvde å trille ballen i laget, men tidvis manglet vi litt nøyaktighet, sier Jon Erik Økland.

Turn-kapteinen mener Myhrer-laget sørget for enveiskjøring i det spillemessige.

– De er robuste og var småfarlige på dødballer, men vi vinner absolutt fortjent, sier midtbanegeneralen.

SEN AVGJØRELSE

Både trenere og spillere har skrytt av lagets tropp, der mange melder seg på i kampen om spilletid. Spesielt på spissplass har konkurransen gitt trener Joakim Dragsten et luksusproblem. Både Robin Hofer Dahl og Piotr Gawecki har levert varene på topp. Mot Skjetten ble Gawecki byttet inn med en drøy halvtime igjen å spille, noe som etter hvert viste seg å være et lurt bytte:

Scoringene lot vente på seg, men drøyt ti minutter før slutt kom det forløsende målet. Thierry Dabove og Johan Kolbjørnsrud kombinerte på venstresiden før sistnevnte slo glimrende inn i feltet. Der ventet Piotr Gawecki på bakre stolpe og angrepsspilleren kunne umarkert sette ballen inn i det åpne målet.

MØNSTERKONTRING

Thierry Dabove har vært god i lang tid, men har virkelig steppet opp i år. Like før slutt satte kantspilleren inn sitt ellevte mål på ti seriekamper. Skjetten-forsvaret sto høyt i banen, noe innbytter Gawecki utnyttet til det fulle. Med en elegant dragning dro han ballen over en av de grønnkledde og satte fart framover. Alene mot Skjetten-keeperen passet polakken uegoistisk til Dabove som kom på løp.

Etter ti serierunder leder blåtrøyene serien med 28 poeng. Kun poengdelingen i tredje runde borte mot Kvik Halden hindrer laget i å ha full pott. Turns neste kamp spilles hjemme på Myhrer mot Lillestrøms rekruttlag.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Skjetten – Eidsvold Turn 0–2 (0–0)
 • Skjetten stadion, 70 tilskuere
 • Dommer: Herman Holthe, Bækkelagets SK
 • Mål:
 • 0–1 79. min.: Piotr Gawecki
 • 0–2 89. min.: Thierry Dabove
 • Gule kort: Bilal Saghir Khan, Marius Edvarsen, Skjetten. Robin Edvardsen, Runar Heggestad, ETF
 • ETF: Peter Rusina – Robin Edvardsen, André Trandum Nordlie, Runar Heggestad (Markus Furseth fra 65.), Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland–Thierry Dabove, Jonatan Teigland (Joakim Madsen fra 90.), Stian Teksum (Piotr Gawecki fra 58.)–Robin Hofer Dahl
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.