Fredag kveld blir det arrangert to spennende 800 meter eliteheat på Jessheim friidrettsstadion. Bakgrunnen er at flere løpere viste god form under NM og ønsker en mulighet til å løpe fort før sesongen er over. Ull/Kisa-løperne Thomas og Andreas Roth vant gull og sølv under NM.

– Thomas Roth ønsker å presse ned årsbeste til 1:47 som vil være fantastisk med skadehistorikken tatt i betraktning, sier Ull/Kisa-trener Hans Jørgen Borgen til EUB.

Broren Andreas Roth la opp etter NM, men stiller som hare. Også sølvvinneren fra kvinnenes NM-distanse stiller som hare for gullvinneren.

Alle de fire fra NM-pallen, to beste fra kvinner senior og menn senior, er med i Lewandowski-treningsgruppa som Ull/Kisa har vært med på å sette opp og samarbeider med.

Filip Ingebrigtsen er blant løperne som har meldt sin ankomst. 

Startlister 800 m eliteheat

Kvinner sr.: Amalie Sæten (Kristiansand IF, hare), Yngvild Elvemo (BUL), Mina Anglero (Tyrving), Ingrid E. Kristiansen (Gular IL), Helene Siltberg (BUL), Marie S. Qvale (Tjalve), Lisa de Ruiter (SK Vidar). Nora K. Wold (Fredrikstad).

Menn sr.: Andreas Roth (Ull/Kisa, hare), Thomas Roth (Ull/Kisa), Ali Al-Jabani (Ullevi), Gustav Berlin (IK Akele), Ferdinand K. Edman (Sturla), Benjamin Åberg (Hälle), Jonas Krossøy (Ull/Kisa), Filip Ingebrigtsen (Sandnes).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.