I 2017-sesongen har Michael Hall vært spillende trener for Eidsvoll 1814s. Som trener har han bidratt inn mot elite og alle de aldersbestemte lagene i klubben. Nå er det klart at amerikaneren forlenger oppholdet i Eidsvoll med en ny rolle. Hall skal i 2018-sesongen være spillende hovedtrener for Eidsvoll 1814s.

– I POSE OG SEKK

– Økonomi og kontinuitet er to viktige faktorer for klubben og vi mener at vi med Michael får i pose og sekk, sier Lars Erik Flesvig på vegne av styret.

Hall ble hentet til grunnlovsbygda sammen med årets hovedtrener T.J. Reap før sesongen som var. Han kommer opprinnelig fra St. Louis, Missouri, der han spilte linebacker og runningback samtidig som han konkurrerte på høyt nivå i bryting. Han ble kåret til «All-State runningback» og «Conference player of the year» for sine offensive og defensive prestasjoner.

Etter High School gikk turen videre til Missouri Valley College der han signerte som safety og runningback. Han var startende runningback, men byttet deretter posisjon til safety og linebacker. Som linebacker ledet han det beste laget i ligaen i taklinger og ble kåret til «All-American Linebacker».

SPILT RUNDT OM I EUROPA

Michael har også gjort karriere i Europa og har tre sesonger i Tyskland (Ravensburg Razorbacks, München Rangers, Bielefeld Bulldogs), en sesong i Polen (Primacol Bialystok Lowlanders) og en sesong i Hviterussland (Minsk Zubrs) bak seg.

Hall er en allsidig spiller, men har sine beste attributter på den defensive siden av ballen. Selv om Elite har spilt ferdig for denne gang bidrar Hall inn mot U19 og U15 som fortsatt har sesong.

– Vi ønsker Michael lykke til med gjennomføring av resterende sesong for U19 og U15 og forberedelser til og gjennomføring av 2018-sesongen, avslutter Flesvig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.