Langrennsløper Ragnhild Haga fra Holter skal gå torsdagens 10 kilometer fri teknikk i OL. Det var knyttet en viss spenning til laguttaket, siden flere av de norske underpresterte i starten av lekene, men i kamp med sykdomsplagede Astrid Uhrenholdt Jacobsen trakk Haga igjen det lengste strået om den fjerde plassen på Norges lag.

10 km fri er Åsen IL-løperens favorittdistanse, og hun hadde lenge sett for seg at torsdagens løp skulle bli hennes OL-debut. Den fikk hun imidlertid allerede på lørdagen, da hun også fikk lov til å gå 15 km med skibytte på bekostning av Uhrenholdt Jacobsen.

Det første OL-rennet ble imidlertid ikke helt som Haga hadde sett for seg, der et av hennes svakere løp denne sesongen endte med en 15. plass. Marit Bjørgen, Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg utgjør resten av det norske laget som stiller til start, torsdag morgen.

LES OGSÅ: Spleiselag tar heltidsstudent Anne til VM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.