Det melder klubben i en pressemelding mandag formiddag.

– Ull/Kisa Fotball er meget godt fornøyd med jobben Vegard Skogheim har gjort i de snart tre sesongene han har vært her, men etter flere runder i høst har vi landet på at veien videre vil bli med en ny hovedtrener fra vi starter opp i januar i 2019, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

 – Vegard har vært veldig delaktig i at vi nå har et fundament for å ta ytterligere steg opp mot de beste i norsk fotball. Det fundamentet, og retningen vi nå har som klubb, ligger der når vi nå jobber med hvem som skal bli vår neste hovedtrener. Vi opplever at Ull/Kisa Fotball er blitt en veldig attraktiv klubb for både spillere og trenere, forteller Strømberg.

 Etter halvannet år utenfor treneryrket, ble Vegard Skogheim Jonas Olssons erstatter i Ull/Kisa etter 2015-sesongen. I 2016 ledet han laget til sikker plass i OBOS-ligaen, mens 2017 endte med kvalifisering. Skogheim selv respekterer avgjørelsen, men hadde håpet å fortsette videre på Jessheim.

 – Klubben ønsker et nytt fjes fra neste år, og den avgjørelsen respekterer jeg. Jeg har jobbet som trener i så mange år at jeg vet hvordan disse mekanismene fungerer. Samtidig hadde jeg håpet på et annet utfall av saken, sier han.

Partene skilles som venner, og Vegard kommer til å trene laget ut gjeldende kontraktstid, som altså er ut denne sesongen.

– Både klubben og laget har hatt god progresjon siden vi berget plassen i 2016. For de gjenstående kampene er vi i posisjon til å få en ny kvalifisering, og jeg vil gjøre alt i min makt for at vi skal klare det, sier Skogheim.

I helgen ledet Skogheim laget til ett poeng mot serieleder Mjøndalen hjemme på Jessheim stadion. 

Strømberg sier til EUB at klubben ikke har gjort noen framstøt i jakten på neste hovedtrener. 

LES OGSÅ: Klubblegende Jørstad ikke lenger ønsket som spiller

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.