Eidsvold Turns opprustede anlegg på Myhrer har allerede vært tatt i bruk i månedsvis. Før kampen mot Vestfossen, som Turn vant 5-2, ble den offisielle åpningen foretatt.

Vilberg skolekorps stod for hornmusikken og skapte en høytidelig ramme før innmarsjen til kampen. Riktignok måtte muligens noen av uniformene henges til tørk, da kunstgressbanens vanningsanlegg ble testet kort tid før kampstart – og det fungerte strålende.

Ordfører John-Erik Vika foretok den offisielle snorklippingen. Han var stolt av å kunne åpne den sjette kunstgressbanen i kommunen, men den første med vanningsanlegg.

- Enkelte har ment at det tilhører kun den ypperste eliten, men vi er glade for å få på plass et såpass skadeforebyggende hjelpemiddel på Myhrer, var et av poengene i Vikas tale.

Ordføreren foretok også et symbolsk avspark før fotballkampen ble blåst igang.

LIV OG RØRE

Klubben bød på gratis inngang og forskjellige aktiviteter i forkant av fotballkampen. Blant annet kunne de som ville få testet skuddfoten ved å få skuddhastigheten registrert med radar. I tillegg serverte klubben is og brus til alle sine spillere og ledere. Det ble også arrangert en aldri så liten showkamp. Et lag bestående av spillere fra klubbens rekruttlag møtte en gjeng med «veteraner».

«Veteranene» bestod av et knippe tidligere Turn-spillere med til sammen 1065 kamper for klubben: Tom Kristoffersen, Øyvind Ørbeck, Vemund Jensen, Ole Kjellbakk, Vegard Aune, Odd Cato Rynning og Terje Røsrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.