Med åtte olympiske gullmedaljer til sitt navn vet Bjørn Dæhlie bedre enn de fleste hvilken prestasjon Ragnhild Haga leverte med sitt gull på 10 km fri i Pyeongchang, torsdag.

– MEGET IMPONERT

– Jeg er meget imponert. Det er velfortjent til den sprekeste familien i Nannestad, sier Dæhlie til EUB.

Haga har hatt akkurat denne dagen i tankene i lang tid, og lot seg ikke knekke av en dårligere opplevelse under lørdagens OL-debut på 15 km med skibytte.

Åsen IL-løperen mobiliserte på ny og parkerte all motstand på sin favorittdistanse.

– Jeg bøyer meg i støvet for at hun får til sitt livs løp når det gjelder som mest, sier Dæhlie.

– MORSOMT Å FØLGE

Nannestad-karen Dæhlie kjenner også veldig godt til hvilken innsats Holter-familien legger ned for Ragnhild, deres andre barn og øvrige skiløpere i nærområdet. Foreldrene valgte å være hjemme på Åsen for å lage renn for nye OL-håp mens Ragnhild fikk sin OL-debut i slutten av forrige uke. 

Familien satt klistret til TV-skjermen da Ragnhild fosset inn til seier i sitt påfølgende renn i Sør-Korea.

– Det har vært morsomt å følge denne Haga-familien, sier Dæhlie.

LES OGSÅ: Dæhlie og familien satser stort i Eidsvoll

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.