• FØRSTE SCORING: Her setter Magnus Retsius Grødem inn sitt aller første mål for Ull/Kisa.
  • SCORET: Niklas Sandberg fikk banket ballen forbi alle Florø-spillerne og opp i mål.

- Vi må bare slå tilbake med en gang, sa Ole Andreas Nesset etter at han fortvilte over en gedigen forspilt scoringsmulighet i forrige hjemmekamp mot Mjøndalen.

Uka etter slo Nesset tilbake med å bli matchvinner borte mot Tromsdalen, og i søndagens hjemmekamp mot Florø scoret han det viktige ledermålet i 3-0 seieren over kvalikrivalen.

- Veldig deilig. Den bommen var veldig irriterende og har plaget meg mye, så det er godt at det kommer noen scoringer nå, sier Nesset.

EFFEKTIV OMGANG

Angriperen var iskald da han fikk sjansen. Innleide Magnus Retsius Grødem slo et innlegg i boksen, og etter å ha lagt ballen til rette for seg selv plasserte Nesset ballen forbi keeper med bredsiden.

Hjemmelaget kjørte oppgjøret. Etter 36 minutter fikk Niklas Sandberg tak i ballen i boksen, og med mange motstandere mellom seg selv og målet fant han åpningen til å sette ballen inn under tverrliggeren.

Minuttet før pause satte Kisa sitt tredje og siste mål. Kantspiller Grødem dro seg inn fra høyre, rappet til og kunne se ballen snike seg inn ved lengste stolpe. Hans første mål i Kisa-drakta.

- Jeg synes vi spiller veldig bra. Vi har god kontroll og setter sjansene våre, så resultatet ser kanskje verre ut for Florø enn det egentlig er. Så får vi noen feite sjanser på slutten til å score flere, men 3-0 er veldig bra, sier Nesset.

STORE SJANSER MOT SLUTTEN

For der Kisa var effektive før hvilen var de langt fra like presise i andre halvdel. De gule og grønne kom på en rekke overganger, og fikk spilt seg til gode avslutningsposisjoner, men keeper stod i vegen med god hjelp av stengene. Kristoffer Ødemarksbakken og innbytter Nicolay Solberg hadde gode muligheter som gikk i metallet og ut.

Utgangspunktet for kampen var at det skilte ett poeng mellom Kisa og Florø, rett over og rett under kvalikstreken. Med seier fikk Kisa ei luke til rivalen om opprykkskvalifisering.

- Dette ble en sekspoengskamp så det var veldig viktig at vi var gode, sier Nesset.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Florø 3–0 (3–0)

Jessheim stadion 532 tilsk.

MÅL

1–0. 23. min.: Ole Andreas Nesset

2–0. 36. min.: Niklas Sandberg

3–0. 44. min.: Magnus Retsius Grødem

Gule kort: Peter Aase, Florø. Christian Aas, Ull/Kisa

Dommer: Torkjell Trædal, Årvoll IL

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Espen Garnås, Nikolas Walstad (Jan Tore Amundsen fra 68.)–Magnus Retsius Grødem (Nicolay Solberg fra 68.), Niklas Sandberg, Christian Aas, Truls Jørstad, Kristoffer Ødemarksbakken–Ole Andreas Nesset (Andreas Aalbu fra 78.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.