Årets fotballskole ble gjennomført for jenter.

– Finstad Sportsklubb ønsker å fokusere på jentefotball. Det var derfor vi lagde fotballskole for jenter, sier Tom Anders Tærud, leder i den lokale sportsklubben.

Jentefotballskolen ble gjennomført over to dager. I tillegg til deltakerne, var det med hele sju instruktører.

– To av jentene fra LSK Kvinner startet karrieren på Finstad. De var med som instruktører. Jentene var igjennom flere forskjellige øvelser i løpet av dagen, og spilte kamper innimellom. Vi avsluttet med grilling og kamp, hvor alle jentene spilte mot instruktørene, forteller Tærud.

Tine Fotballskole feirer 20 år i 2017, og dermed var dette også et jubileumsarrangement. Været var ikke det beste, men deltakerne storkoste seg likevel med morsom fotballaktivitet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.