Norgesløpet arrangeres fra Jessheim friidrettsstadion, lørdag 2. september. Med en knapp uke igjen til arrangementet og gode værutsikter tror arrangøren av Norgesløpet at deltakerantallet vil fortsette å stige til langt over de 600 som er påmeldt så langt.

– Erfaringsmessig sitter mange på gjerdet og ser an både vær, vind og form. Med topp værmelding, samt raske og flotte løyper er det bare å hoppe ned fra gjerdet og melde seg på, sier styreleder Ivar Ekeberg, som håper på folkefest. Norgesløpet består av en 10 kilometer, samt en halvparten så lang distanse med navnet Norgesjoggen.

– Mange har spurt oss om det er en rask løype og om det flatt. Det kan vi i aller høyeste grad bekrefte, forteller Hans Jørgen Borgen i arrangementsledelsen.

I tillegg blir det arrangert barneløp og tilrettelagt for funksjonshemmede.

LES OGSÅ: I startblokkene av karrieren

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.