• JUBEL. Magnus Iversen feirer enkelt etter 3-0-scoringen lørdag.

– Jeg tror det var første målet, altså, sier 2-0-målscoreren selv etter kampen.

Fredrik Kristiansen sendte EIF i ledelsen etter rundt 90 sekunder lørdag, og da Pedersen scoret til 2–0 like før hvilen hadde EIF god kontroll på bortelaget.

– Jeg synes vi hadde god kontroll hele vegen med tidlig scoring og den goalen før pause. Det var en duell der og en dårlig klarering fra Hauerseter hvor jeg fikk ta ned ballen og banke til. Jeg tror det er første scoringen min for EIFs A-lag, sier en glisende Pedersen til EUB etter kampslutt.

Tre poeng mot «Setra» var viktig, ifølge «Jimmern»

– Det blir på en måte en sekspoengskamp for vår del. Det er deilig å få inn en trepoenger her sånn at vi ikke mister kontakten med lagene foran oss.

FLERE DEBUTANTER

I sluttminuttene kom både Eirik Magnus Holter og Jørgen Olsen inn for EIF. Begge fikk dermed sin debut i a-lagstrøya for EIF. I tillegg kom Markus Sørensen og Espen Tømmerdal Brenden inn, begge har fått sin debut på banen litt tidligere i år. Selv om stallen er tynn, påpeker Pedersen at de som spiller tross alt holder nivået.

– Så lenge startelleveren er god, så går det bra. Vi får kanskje ikke det trøkket på treningen som vi ønsker, men så lenge man har en kontinuitet.

– Hvor mange scoringer blir det i 2017?

– Nå har jeg allerede 100 prosent av det jeg hadde håpa på, avslutter Pedersen.

MÅTTE RINGE RUNDT FØR KAMPEN

Det var nettopp Jim Freddy Gravråk Pedersens scoring som irriterte Hauerseter-trener Trond Johnny Lien. Det var ikke bare EIF som sleit med tynn stall lørdag.

– Det målet som irriterer meg mest er 2-0-målet. Da blir vi stående og se på at han tar ned ballen og får vende opp inne i feltet. Der må man kaste seg i blokka. Det er mange som får spille i dag, som vanligvis sitter på benken. Da må man vise at man vil gå i krigen, konkluderer Hauerseter-trener Trond Johnny Lien, som måtte bruke morgenen og formiddagen lørdag til å skrape sammen en kamptropp. Forfallene i morgentimene frustrerte Lien.

– Vi manglet nesten et helt lag i dag. Det er rett og slett mye dårlig planlegging og jeg måtte ta noen ringerunder på morgenen for å få tak i spillere. Av de forfallene som kommer, er det for mange som ikke er bra for laget, sier Lien til EUB etter tapet.

SAMLER TROPPENE INN MOT SOMMEREN

Lien tror derimot ikke at situasjonen blir en permanent greie for Hauerseter, som ligger på 7. plass i avdelingen, med 16 poeng. EIF ligger plassen foran, men med én kamp mer spilt.

– Dette tar vi en runde på når mandagen kommer. Sesongen sett under ett har vært veldig bra hittil for vår del, og vi har fortsatt haugevis med poeng å kjempe for før vi er halvvegs. Nå samler vi troppene inn mot Aurskog-Høland, Gjerdrum, Fet og Turn 2 før sommerferien, avslutter Lien.

Kampfakta

4. divisjon

Eidsvold IF – Hauerseter 3–0 (2–0)

Eidsvoll stadion, 75 tilskuere

Dommer: Eivind Bodding, Haga

Mål:

1–0 2. min.: Fredrik Kristiansen

2–0 44. min.: Jim Freddy Gravråk Pedersen

3–0 55. min.: Magnus Iversen

Gule kort: Simen A. Martinsen, EIF, Vitali Ghelaga, Yassir Yougil, Hauerseter

Lag EIF: Glenn Wilsgård – Simen Alexander Martinsen, Stein Vidar Fjeldvang, Jim Freddy Pedersen, Espen Andreas Fjeld – Espen Berg Ottesen, Stian Halberg, Robin Limbodal, Martin Sydtangen – Fredrik Kristiansen, Magnus Iversen. Benyttede reserver: Eirik Magnus Holter, Markus Sørensen, Jørgen Olsen, Espen Tømmerdal Brenden

Lag Hauerseter: Jon Asgeir Claudi – Jørgen Alstad, Vegard Knudsen, Stian Pettersen, Yassir Yougil – Bewar Piri, Ole Elias Jacobsen, Petter M.R. Stenseth, Lars Fredrik Mørck – Vitali Ghelaga, Martin L. Syvertsen. Benyttede reserver: Eirik Soltvedt, Martin Tørhaug

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.