De to lagene var divisjonskollegaer også i fjor. I begge av fjorårets oppgjør scoret hjemmelagene tre mål, og også denne gang så det ut til å bli en målrik affære:

Etter åtte minutter fant Martin Torp en åpning i Florø-forsvaret. Vestfoldingen sendte Ole Andreas Nesset alene med hjemmelagets keeper. Nesset holdt hodet kaldt og plasserte ballen til høyre for Florøs keeper.

Spissens femte scoring for sesongen ble imidlertid raskt kvittert. Kampen var et kvarter gammel da Halvor Solheim-Olsen knallet inn utligningen etter et flott angrep.

Et målrikt første kvarter ble imidlertid ikke fulgt opp i de resterende 75 minuttene, og lagene tok med seg hver sin scoring - og hvert sitt poeng.

GODT KEEPERSPILL HOS HJEMMELAGET

Kampen bød ikke på de største målsjansene, og de snaut 800 tilskuerne har nok sett mer spennende fotball bli spilt. På overtid fikk de gulgrønne frispark tjue meter fra Florø-målet. Kristoffer Normann Hansen ladet kanonen og kunne ha scoret i tredje kamp på rad, men frisparket kom ikke lenger enn Florø-muren.

Ullsokningene var farlig frempå ved et par anledninger, og hjemmelaget kunne takke Nicklas Frenderup for at det ble med Nessets ene scoring. Dansken i Florø-målet vartet opp med godt keeperspill, noe som holdt hjemmelaget inne i matchen.

Neste seriekamp for Ull/Kisa er hjemme mot Sogndal. Laget fra saftbygda står med 10 poeng etter seks serierunder, og er med det poenget foran Vegard Skogheims gutter.

Før sjansen til nye poeng kommer skal Ull//Kisa spille cupkamp hjemme mot Kongsvinger. Sekstendels-finalen spilles førstkommende onsdag på Jessheim stadion.

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Florø - Ullensaker/Kisa 1-1 (1-1)
 • Florø stadion, 796 tilskuere
 • Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL
 • Mål:
 • 0-1 8. min.: Ole Andreas Nesset
 • 1-1 15. min.: Halvor Solheim-Olsen
 • Gule kort: Christer Husa, Halvor Solheim-Olsen, Florø. Nicolay Solberg, Mats André Kaland, Ull/Kisa
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Morten Sundli, Espen Garnås, Karsten Rognerud – William Kurtovic, Kristoffer Normann Hansen, Martin Torp, Eric Kitolano (Herman Henriksen fra 77.), Nicolay Solberg (Andreas Aalbu fra 90.) – Ole Andreas Nesset

Fotballstemning på stadion før kamp: – Tanken bak er jo å skape engasjement

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.