Flere lokale ryttere er i aksjon under det nordiske mesterskapet i sprangridning som går av stabelen i Hammarö, Sverige, denne uka. Andrea Bech var på det norske laget som vant den største ponniklassen under torsdagens lagkonkurranse. Dermed kunne Nannestad-jenta juble for seier og bite i den aller gjeveste medaljen.

– En fin opplevelse for hele laget, sier Andrea til EUB.

Bech representerte Norge i lagkonkurransen sammen med Sanne Sørli, Sanne Sofie Høilund og Madeleine Lien. Med kun fire feil for Norge totalt, mot Danmarks 12 og Sveriges 27, tronet de norske jentene suverent på toppen av pallen.

I finalen red Andrea to feilfrie runder med hesten Elle Birken, og hadde individuelt 3. beste tid av de tyve nordiske landslagsdeltakerne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.