Lillebror Magne Haga, Åsen, imponerte og sikret seg femteplassen under den avsluttende femmila i NM.

De tre års forskjell mellom Ragnhild og Magne Haga. Ragnhild vant kvinnenes distanse, mens Magne gjorde en bunnsolid jobb på femmila.

Sjur Røthe ledet og hadde tilsynelatende full kontroll på maratondistansen, mens Hans Christer Holund avsluttet råsterkt og var nær ved å sikre seg NM-tittelen. Det ble imidlertid gull til Røthe og sølv til Holund, og tidsforskjellen var kun ti sekunder.

Magne Haga tok femteplassen og var halvminuttet bak fjerdeplassen til Simen Hegstad Krüger.

Johan Hoel, Åsen, som åpnet sesongen knallgodt, kom på 12. plass på femmila. Åsen-troikaen Amund Hoel, Herman Martens Meyer og Kristoffer Lamøy havnet på 91., 106., og 114. plass.

På tremila leverte Amalie Håkonsen Ous fra Jessheim en solid innsats. Amalie som er mest kjent som sprinter kom på 18. plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.