Verdenscup-rennet på Lillehammer endte med nok en opptur for 26-åringen. På 15 kilometer med skibytte var kun Charlotte Kalla og Heidi Weng foran Haga.

- Det ble et litt rotete løp. Jeg knakk en stav på slutten, men klarte heldigvis 3. plassen likevel, sier Åsen IL-løperen. Hun forteller til EUB at hun følte seg bedre og bedre utover i løpet, og sier seg veldig godt fornøyd med å være på pallen igjen.

Som i finske Ruka forrige helg viste Haga at hun holder topp internasjonalt nivå, særlig på skøytedelen.

De to kommende helgene byr på viktige renn i Davos og Toblach. Både i sveitsiske Davos og italienske Toblach blinker Haga seg ut 10 kilometer fristil.

- Hele uka tilbringes i Davos for høydeakklimatisering og trening, forteller Haga, som ikke kunne ha startet sesongen med en særlig sterkere OL-søknad. 

Enten hun er på ski eller hytta: Ragnhild spiller alle kortene sine riktig før OL

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.