Landslagsledelsen har bestemt at Ragnhild Haga er blant de fire norske langrennsjentene som får gå åpningsdistansen i OL, 15 km skiathlon på lørdag morgen. Det ble offentliggjort på en pressekonferanse natt til torsdag, norsk tid.

Det hadde lenge hersket tvil om hvem av Haga og Astrid Uhrenholdt Jacobsen som skulle få den fjerde plassen etter Marit Bjørgen, Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng. Derfor var det en lettet Haga som fikk klarsignalet onsdag kveld.

– Jeg var litt nervøs før i går, så det var litt deilig å få vite at jeg skal gå. Det er veldig morsomt å få den muligheten, sier Haga på torsdagens pressekonferanse ifølge Nettavisen

Kvinnenes 15-kilometer i OL starter lørdag klokken 08:15 norsk tid.

Trener Sjur Ole Svartstad opplyste at det har vært et vanskelig valg, men at sykdom hos Uhrenholdt Jacobsen i oppladningen har spilt en rolle.

LES OGSÅ: Morgendagens OL-håp på startstreken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.