Søndag ettermiddag var det blodig alvor da Hurdal tok imot Feiring på Hurdal Stadion. Dette var en kamp ingen av dem ville tape.

Det har vært mye blest rundt denne kampen i forkant. Hurdal mot Feiring. Et lokaloppgjør av de sjeldne. Søndag klokken 15 gikk fløyta.

HAWAII-FOTBALL

1. omgang startet trått for begge lag på den slitne, men sjarmerende grasmatta på stadion. Det var tidvis Hawaii-fotball med sjanser til begge lag. Stolpeskudd, fantomredninger og en haug med «kalking» oppsummerer omgangen godt. Likevel klarte Hurdal å etablere noe spill. Feiring prøvde så godt de kunne å forsvare seg, men Hurdal var gode i avslutningsfasen og gikk til pause med 6-1 ledelse.

LES OGSÅ: - Legger opp hvis jeg taper

AMPERT

Latteren satt lett hos tilskuerne som bevitnet en kamp med mye moro. Likevel var det blodig alvor for spillerne. Mye frustrasjon førte til flere stygge taklinger og det var tidvis ampert. Feiring reiste seg noe etter pausen og satte 2. omgangens første mål. Deretter tok Hurdal over igjen. Even Bjerke og Joakim Eriksen lekte med forsvaret til Feiring, og Hurdal vant til slutt kampen 9-2 på hjemmebane.

BETYR MYE

Hurdals trener, Morten Skåningsrud, gjorde en formidabel innsats mot erkerivalen. Han kombinerte trenerjobben med keeperjobben, og styrte byttene fra mål. Han forteller at denne seieren betyr mye.

- Denne seieren var viktig, og betyr veldig mye for oss. Nå er vi egentlig ferdig for sesongen. For vår ambisjon i år var å slå Feiring. Det klarte vi, sa han og var ikke snau i tilbakemeldingene til naboene.

- Jeg skulle bare ønske at de kom med noen spillere, og ikke bare tilskuere.

Nå venter flere lokaloppgjør for Hurdal. Mot både Dal og Bøn.

- Vi håper vi kan få med oss noen poeng der også, men det er ikke så viktig. Vi har nådd årets ambisjon, avsluttet han.

LES OGSÅ: - Det viktigste målet er å slå «Huddærn»

PASSET OSS IKKE

Feirings trener, Stian Melby, sier seg enig at de ble noen hakk for små søndag ettermiddag, og at de har en del å jobbe med. I tillegg var han ikke helt fornøyd med banen.

- Den passet oss ikke. Vi er vant med kunstgras i Feiring, sa han.

Feiring fikk ordentlig juling i 1. omgang, men tok seg bra opp etter pausen.

- Det var mye rart som skjedde i 1. omgang. Total kollaps. Forsvarsspillet var skralt, og ikke noe å skryte av. Men de skal få for innsatsen, og de kjempet veldig godt i dag, tross stortap. Vi får ta med oss det gode fra denne matchen, sa Melby.

Om Feiring får mulighet til å revansjere seg, kommer an på om begge lagene havner nederst på tabellen, da høstsesongen spilles som turnering, hvor lagene på nedre halvdel møter hverandre.

Fakta

7. DIVISJON FOTBALL

Menn 7´er Senior Avd 02

Hurdal-Feiring 9-2 (6-1)

Hurdal Stadion

Mål:

0-1 13. min: Kristoffer Brodshaug

1-1 14. min: Joakim Eriksen

2-1 20. min: Joakim Eriksen

3-1 28. min: Sondre Mosteid

4-1 30. min: Joakim Eriksen

5-1 33. min: Joakim Eriksen

6-1 34. min: Even Bjerke

6-2 45. min: Jonas Langgård

7-2 50. min: Markus Olsen

8-2 55. min: Even Bjerke

9-2 58. min: Even Bjerke

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.