• GOD STEMNING. Ordfører Tom Staahle var på besøk hos jentene som koste seg med ishockey. Foto: privat

Den 23. september arrangerte Ullensaker Flyers sin jenteavdeling en jenteturnering for aldersklassene U8 til 10 i Jessheim is- og flerbrukshall. I tillegg til turneringen bisto de Norges Ishockeyforbund i gjennomføringen av en samling for jenter 2001–2006 fra hele landet.

Det samlet seg totalt rundt 100 jenter i løpet av helgen.

Flyers jobber i herdig med rekruttering av jenter til ishockeysporten og har 30 aktive jenter fra 7 til 15 år. I tillegg har klubben et aktiv damelag.

Ullensaker Flyers har de siste årene hatt flere samlinger for å utvikle miljøet for jentehockey, samt arrangert egen turnering for de yngste og deltatt i en verdensomspennede kamp for nettopp å rekruttere flere jenter til sporten.

LES OGSÅ: Siden ishallen åpnet har issportklubben vokst fra ett lag til nesten 600 medlemmer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.