– Vi ble hundre år den 25. mai, men har bestemt oss for å feire det i høst ettersom vi nylig har etablert nytt styre. Vi har drodlet litt rundt markeringen, men vi trenger innspill fra gamle travere som har kjent til Sand IL og Olaløkka i mange år og som kanskje selv har vært en del av aktivitetene her, sier styreleder Tone Hassel.

Styret oppfordrer derfor alle som føler de har noe å bidra med, om å ta kontakt med dem. De ser for seg å kanskje ha en utstilling på Olaløkka i forbindelse med jubileumsmarkeringen.

– Det hadde vært gøy å få med seg to personer fra hvert tiår. Og kanskje også få samlet inn effekter som drakter og fotballer fra opp gjennom historien, sier Vibekke Hansen.

På jubileumsmarkeringen den 15. september planlegger Sand IL en dag full av aktiviteter for store og små på Olaløkka.

Det er for øvrig spennende tider i Sand. Idrettslaget er en toppkandidat til å få Norges fotballforbund sitt treningsanlegg for landslag til Olaløkka

LES KOMMENTAREN: 100-årige Sand IL har sitt livs mulighet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.