– Jeg vil rose de eldre gutta på laget. Mange av de mer rutinerte har virkelig gått foran som gode eksempler og trent veldig godt gjennom vinteren, sier trener Vegard Skogheim.

På søndag er det avspark for en ny sesong i OBOS-ligaen. Treneren mener at han råder over en mye bedre trent tropp sammenlignet med i fjor. Dels fordi han har fått forme mer av oppkjøringsopplegget der mye i fjor allerede var spikret da han begynte i jobben. Han gir mest av æren for den fysiske utviklingen til den nye assistenten Tomas S. Halvorsen og opplegget han har tatt med seg til klubben.

– Troppen ser veldig godt trent ut. Ikke minst i muskelstyrke, men også kondisjonsmessig, sier Skogheim.

Som lag har de i vinter trent mest på å forsvare seg. I fjor slapp de inn 50 seriemål.

– Vi har trent mye mer struktur defensivt. Prioriteringen av det defensive har nok gått ut over det offensive spillet, men vi har også scoret mer mål nå på slutten, så det begynner å se bra ut, sier Skogheim.

Til søndagens seriestart på Jessheim stadion står Levanger på motsatt banehalvdel.

– Uansett hvem man møter, om det er borte eller hjemme, så vet alle at serieåpning er trøkk, krig, og så ser man etter hvert hvordan kampen skrider fram. Det blir intenst, derfor blir det viktig å finne balansen mellom intensitet i kroppen og å være rolig i hodet, sier Skogheim.

FAKTA OM ULL/KISA

Divisjon: 1. div. menn

Lag i avdelingen: Arendal, Bodø/Glimt, Elverum, Florø, Fredrikstad, Jerv, Kongsvinger, Levanger, Mjøndalen, Ranheim, Sandnes Ulf, Start, Strømmen, Tromsdalen, Ull/Kisa og Åsane.

Plassering i fjor: 12. plass

Ambisjon i år: Etablere seg i divisjonen

Spillerstall: Stefan Hagerup (ny fra Sogndal), Alexander Vangen, Fredrik Johansen Mundal, Emmanuel Troudart (ny fra Racing Besançon, Frankrike), Ciise Aden Abshir (ny fra KFUM Oslo), Martin Rosenkilde, Jan Tore Amundsen, Karsten Rognerud, Sverre Martin Torp (ny fra Sandefjord), Niklas Sandberg (ny fra Sandnes Ulf), Vetle Winger Dragsnes, Christian Aas, Herman Henriksen, Jonas Fjeldberg, Markus Furseth, Kristoffer Ødemarksbakken, Truls Jørstad, Markus Stensby, Andreas Aalbu (ny fra Fredrikstad), Nicolay Solberg, Ole Andreas Nesset (ny fra Elverum), Ole Kristian Langås.

Trenere: Vegard Skogheim, Tomas Skaret Halvorsen (assistenttrener), Fredrik Vestgård (keepertrener).

Lagleder: Inger Jacobsen

Leder fotballgruppa: Cato Strømberg

Treningskamper: Sarpsborg 08 – Ull/Kisa 7-1, Ull/Kisa–Hønefoss 5-0, Ull/Kisa–Skeid 0-1, Ull/Kisa–Fredrikstad 2-3, Ull/Kisa–Elverum 0-2, KFUM Oslo–Ull/Kisa 1-3, Ull/Kisa–Florø 1-0, Ull/Kisa–Viking 0-1, Eidsvold Turn–Ull/Kisa 2–4.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.