- Det er alltid like gøy å møte Oslo Vikings, sier Torgrim Nyland i 1814s.

- Hovedtrener Greg Kleidon sa i fjor at vi kun har tapt to ganger for Vikings hjemme på Bøn de siste ti årene. Målet må være at den gode statistikken opprettholdes, sier Nyland.

Før dette møtet har hjemmelaget gått på ett tap denne sesongen, mot Lura Bulls. Vikings har tapt to kamper, mot 1814s i vårens oppgjør og en kamp mot Lura Bulls.

- Vinner vi over Vikings i morgen er saken klar. Da er vi serievinnere denne sesongen. Taper vi er det litt avhengig av antall poeng og innbyrdes oppgjør som avgjør hvilket lag som blir årets serievinnere, sier Nyland.

- Vi har som uttrykt målsetting å vinne årets NM og vi skal gjøre alt for å innfri, sier han.

- Vikings har en del rutinerte spillere på sin defensive linje. De er dessuten teknisk gode. De vil gjøre alt for å stoppe vårt løpespill. Så blir det opp til oss å hindre at Oslo-laget lykkes med sine planer. Vi har i hvert fall veldig lyst til å sikre oss en seier i toppoppgjøret mot Vikings, sier Torgrim Nyland.

LES OGSÅ: 1814s holdt nullen igjen mot Trolls

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.