Madelen Hofseth Pedersen, som deltok i VM i motocross i Italia, måtte reise hjem til operasjon.

VELDIG VONDT

- Det var i den andre VM-runden det skjedde. Jeg fikk et kast før et hopp, og måtte hoppe av sykkelen. Det var et par meter ned i kast, og jeg landet vondt, sier hun, og forteller at ting var verre enn hun trodde.

- Først trodde jeg det var snakk om at foten bare var forslått. Vi kjørte til Italia, og på bilturen hjem, skjønte jeg at det var mer enn bare det.

Madelen besøkte en fysioterapeut på Olympiatoppen da hun kom hjem, og fikk bekreftet at foten var mer enn forslått.

- Flere leddbånd var røket i ankelen, og jeg måtte operere.

NESTE SESONG

Sesongen er dermed over for Madelen sin del, og hun mister NM, som er i midten av august.

- Det er utrolig kjedelig å bli skadet sånn midt i sesongen, men jeg må prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har gjort det ganske bra hittil i sesongen, og det får motivere meg til å komme sterkere tilbake neste sesong, sier hun optimistisk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.