Blåtrøyene er fremdeles ubeseirede i årets sesong. Oppgjøret i plankebyen ble aldri en finspilt affære, men et selvmål og straffescoring fra Jonatan Teigland var nok til å sikre seieren.

– Vi tok grep om kampen fra start. Frem til vi fikk 1-0-målet synes jeg vi skapte en del. Etter dette blir det mye og rot, og vi fant aldri rytmen helt, sier Teigland. Den offensive spilleren tok ansvaret fra ellevemeteren, da Turns faste straffeskytter – og toppscorer – Thierry Dabove var ute med skade.

– Utover i kampen inviterte vi Østsiden med i kampen igjen. Vi tar uansett med oss tre poeng, noe som er utrolig viktig i slike kamper, sier han til EUB.

SJANSEFATTIG OG LAVT TEMPO

Kampen ble spilt på Østsiden idrettsplass, én av etter hvert få baner med naturgress. Oppgjøret var fattig på målsjanser begge veier, men hjemmelaget var førende i store deler av kampen. Østfoldingene fikk ikke redusering før 68 minutter var spilt, og nærmere poeng kom de ikke til tross for at de klarte å sette et stort trykk mot Myhrer-laget.

Turns nærmeste konkurrent på tabellen, Lørenskog, tapte torsdag mot Vestfossen. Dermed har serieleder Turn skaffet seg en luke på seks poeng, før neste helgs hjemmemøte mot nettopp Vestfossen.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
 • Østsiden – Eidsvold Turn 1–2 (0–1)
 • Østsiden idrettsplass, 50 tilskuere
 • Dommer: Jan Frode Hansen, Råde
 • Mål:
 • 0–1 23. min.: Petter Stedjeberg (selvmål)
 • 0–2 60. min.: Jonatan Teigland (straffe)
 • 2–1 68. min.: Fatos Berisha
 • Gule kort: Rang Ferej, Østsiden. Jonatan Teigland, Johan Kolbjørnsrud, ETF.
 • ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Markus Furseth (Sondre Rustad Rudi fra 71.), Jonatan Teigland, Stian Teksum – Robin Hofer Dahl (Piotr Gawecki fra 62.)

LES OGSÅ: EIF tapte lokaloppgjør: - Det er en blytung periode

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.