– Vi åpnet bra, men jeg synes vi ble for preget av skader utover i kampen. Vi fikk blant annet tre offensive linjespillere skadet i Geir Forslund, Joacim Eliassen og Justin Kopperud, sier Eivind Brekke, som selv måtte ut etter en hodesmell i første omgang.

NERVØS DEBUTANT

Inn for Brekke kom pur unge Raymond Myhrer, som ikke tidligere har tatt en snap med senior tidligere. Brekke gir Myhrer mer enn godkjent på prestasjonen mot de langt eldre og mer rutinerte.

– Jeg synes han imponerte, sier Brekke.

Myhrer selv forteller at han var uhyre nervøs da han kom innpå. 

– Det var helt utrolig! utbryter Myhrer.

– Jeg var veldig nervøs i starten, men det gikk seg til! Etter noen spill ble jeg mye roligere og alt gikk bedre, sier Myhrer, som skryter av linjespillerne foran seg.

Til vanlig holder han til på klubbens U17-lag, som for øvrig er klare for NM-finale neste helg. Søndag fikk han merke forskjellene mellom nivåene på kroppen.

– Alt går mye fortere enn det gjør på U-17 nivå. Man kjenner det at når man blir takla på senior så er det er en relativt mye større kollisjon, avslutter Myhrer. 

NÅ VENTER SLUTTSPILLET

Selv om Eidsvoll til slutt tapte med 17 poeng søndag, var kampen totalt sett av liten betydning. Uavhengig av utfallet møter Eidsvoll 1814s Åsane Seahawks i semifinale kommende helg. 

– Det blir spennende til helga, men det ser ut til at vi får Geir Forslund og Joacim Eliassen tilbake og det er bra! Hvis vi spiller som vi har gjort de siste to kampene og holder oss skadefri så har jeg trua på at vi vinner, sier Eivind Brekke. 

HAR IKKE GITT OPP GULLET

Og om 1814s vinner, møter de etter alt å dømme Oslo Vikings i NM-finalen. Vikings har Vålerenga Trolls i sin semifinale, men Vikings er i utgangspunktet store favoritter i den kampen. 1814s på sin side ble slått med seks poeng borte mot Åsane Seahawks i seriespillet tidligere i år, og er nok revansjelystne. En TV-sendt NM-finale på Bislett er hva som venter i andre enden av regnbuen om 1814s skulle vinne semifinalen.  

– Vi har ikke gitt opp gullet, avslutter Brekke. 

Fakta

  • Eidsvoll 1814s – Oslo Vikings 20–37
  • Poeng 1814s: Michael Hall 12p, Arne August Skovseth Søgaard 6p, Tor Erik Borgeteien Stensjøen 2p
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.