Ullensaker skiklubb-løperen utgjør det såkalte utviklingslandslag junior menn sammen med Aleksander Fjeld Andersen (Geilo IL), Sivert Bakken (Vingrom IL), Johannes Dale (Fet SSG) Vebjørn Sørum (Søndre Ål SK), Sturla Holm Lægreid (Bærums Skiklub) og Endre Strømsheim (Bærums Skiklub).

Dette laget er under elitelaget og er for eldre juniorer og yngre seniorer.

Utviklingslag junior kvinner består av Karoline Erdal (Førde IL), Marthe K. Johansen (Bossmo & Ytteren IL), Emilie Ågheim Kalkenberg (Skonseng UL), Ida Lien (Simostranda IL), Kristina Skjevdal (Røros IL) og Mathea Tofte (Vingrom IL).

Brendengen Krogsæter har nylig lagt bak seg en sesong der han blant annet vant stafetten i ungdomsklassen under junior-VM, hvor han representerte Norge for første gang. Dobbeltseieren under junior-NM i Holmenkollen var et annet høydepunkt for talentet som jobber målrettet mot toppen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.