Ingen lokale hevdet seg i toppen da siste runde av Norgescupen i skiskyting gikk av stabelen i Mo i Rana denne helgen.

FJERDE BEST

I sammendraget ble NM-vinner Ole Christian Johnsrud fra Bjerke IL den best plasserte utøveren med sin fjerdeplass i klassen menn 18 år.

Blant de ett år eldre løperne endte Jørgen Brendengen Krogsæter (Ullensaker skiklubb) på 7. plass i sammendraget, med Øyvind Aalling Lio fra Bjerke to plasser bak.

Anitra Vognild (Bjerke IL) og Kirsten Daae Wiig (Ullensaker skiklubb) ble henholdsvis nummer 10 og 20 blant kvinner 20–21 år.

Bjerke IL-løperen Marie Næss ble nummer 21 i kvinner 17-klassen, og Ole Marius Sundby fra samme klubb endte som nummer 34 blant menn 17.

Bjerke IL-duoen Anders Ringen og Sander Bach-Gansmo ble nummer 51 og 52 i menn 18-klassen.

NM FOR SENIORER

Samtidig ble det arrangert NM for seniorer. Brendengen Krogsæter, som nylig vant stafettgull under junior-VM, ble nummer 84 på herrenes sprint. På samme distanse ble Johnsrud nummer 109, mens Aalling Lio endte på 123. plass Vognild ble nummer 69 på kvinnenes sprint. Nora Huken Mathiesen ble nummer 76.

Sprint-øvelsene ble vunnet av Johannes Thingnes Bø (Markane Il) og Hilde Fenne fra Voss Skiskytterlag.

Johnsrud på skiskytterfestival: - Tungt, som planlagt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.