Med et drøyt kvarter igjen falt avgjørelsen. Hauerseters Martin Lundemo Syvertsen vant ballen på venstrekanten og dro seg inn i feltet hvor han ble lagt i bakken bakfra av Ull/Kisa 2-stopper Hevar Taymur. Straffesparket ble satt høyt til venstre i nota av Remi Rød. Scoringen ble den eneste i fredagens 4. divisjonskamp på Jessheim stadion.

– DET VAR DEILIG

– Det var deilig. Straffe skal være mål så sånn sett er det jo greit. Deilig å vinne på en middels god dag, sier Rød til EUB.

For det var langt mellom høydepunktene i dette lokaloppgjøret. Hurtige Lundemo Syvertsen fikk gjestenes første store sjanse da han løp seg fri og avsluttet like utenfor Alexander Vangens lengste stolpe i Kisa-målet.

I tillegg til Vangen stilte rekruttlaget til 1. divisjonsklubben med A-lagsspillerne Martin Rosenkilde, Karsten Rognerud, Herman Henriksen og Jonas Fjeldberg fra start. Sistnevnte fikk Kisas beste mulighet i førsteomgang da han ble spilt gjennom mot mål fra venstre, men Hauerseter-keeper Christian Bjerke kom raskt ut fra streken og blokkerte avslutningen.

– MER KRIGING

– Vi har noen gode angrep i førsteomgang, i den andre blir det mer kriging begge veger. Dueller, løping og ingen finspilt kamp, sier matchvinner Rød.

Hjemmelaget hadde mye ball i perioder av den andre omgangen, men slet med å lage mer enn halvsjanser. Lundemo Syvertsen ga et forvarsel på hva som var i vente da han løp fra Kisa-stopper Martin Rosenkilde, men avsluttet like utenfor. Med et kvarter igjen var det altså den andre stopperen som var på etterskudd og måte ty til ulovlige midler så det ble straffe. Hevar Taymur fikk også sitt andre gule og dermed utvisning etter straffesituasjonen.

Kisa med ti mann flyttet stopper Rosenkilde opp i angrep, men greide aldri å mobilisere noen sluttspurt. Det ble heller ikke noe lettere av at laget spilte et par av sluttminuttene uten livlige Jonas Fjeldberg som fikk seg en trøkk, men som senere kom inn på banen igjen. Gjestene var glade for å kunne ta med seg årets første trepoenger etter uavgjort i serieåpningen mot Eidsvold Turn 2. Matchvinneren tror på en bra sesong for Hauerseter hvis laget unngår mer skadetrøbbel.

– Hvis vi slipper skader så tror jeg dette kan bli veldig bra. Vi har slitt med en del rusk, i hvert fall på tre-fire spillere i startelleveren, så om vi klarer å holde alle på banen så kan dette bli bra, sier Rød.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa 2 – Hauerseter 0–1 (0–0)

Jessheim stadion, 70 tilskuere.

MÅL 0–1. 75. min.: Remi Rød

Gult kort: Hevar Taymur, Ull/Kisa 2. Vetle Grønvold Eriksen, Hauerseter.

Rødt kort: Hevar Taymur, Ull/Kisa 2.

Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad

Ull/Kisa 2: Alexander Vangen, Karsten Rognerud (Emil Øhman fra 46.), Hevar Taymur, Martin Rosenkilde, Birkay Chamran, Martin Søreide (Kristian Rogstad Aadnøy), Oliver Stenseth, Petter Blaker, Fredrik Ullersmo, Jonas Fjeldberg, Herman Henriksen.

Hauerseter: Christian Bjerke, Fredrik Skottner, Vegard Knudsen, Peshang Ibrahim Khonori, Håkon Sumstad Andresen, Stian Pettersen, Vetle Grønvold Eriksen, Ole Elias Jacobsen, Magnus Johansen Mundal, Martin Lundemo Syvertsen, Remi Rød.

LES OGSÅ: Hauerseter skal bygge opp nytt lag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.