Norsk Dragracing Gardermoen fikk tidligere i år 10 millioner kroner millioner i tippemidler til rehabilitering av Gardermoen Raceway.

DRAG CHALLENGE 2016

Arbeidsgruppa i klubben har nå satt som mål å få alt på plass innen et år.

- Målet er å åpne den rehabiliterte banen i juli neste år til Drag Challenge 2016, sier Tore Ravneberg, presseansvarlig i klubben.

Drag Challenge er en årlig dragracefestival med blant annet stunts, bodsalg og musikk på plakaten.

OMFATTENDE PLANER

Oppgraderingen innebærer nytt banedekke i 20 meters bredde, helt ned til baneslutt (1200 meter), ny betongrail helt ned til baneslutt, permanent utstyr for tidtaking nedgravd i rør hele veien på konkurransebanen, nytt tidtakings- og speakertårn, ny returvei med asfalt, nytt sanitæranlegg, samt større asfalterte områder i depot. Klubben har ambisjoner om at anlegget skal bli ledende på kontinentet.

- Vårt mål er at Gardermoen raceway skal bli den raskeste dragrace-stripa i Europa, sier Ravneberg.

LES OGSÅ: Dragrace-dronninga Madelen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.