– Dette har vi snakket mye om. Jeg tror nøkkelen er at vi må fortsette å dyrke det vi er gode på, fortsette å jobbe knallhardt hver dag, og bli enda tydeligere på hvordan vi vil spille, sier assistenttrener Tomas Skaret Halvorsen.

HAR EVALUERT I FELLESSKAP

Før spillerne tok ferie fra fellestreninger til over nyåret har de evaluert bakgrunnen for at Ull/Kisa kom så høyt som 6. plass i 1. divisjon, fikk spille kvalik til eliteserien, og tok en historisk høy poengsum (48).

– Vi har kommet fram til at det har vært en tilstedeværelse og profesjonalitet i alt vi har foretatt oss hele vegen. Det har også vist seg i kampene, sier assistenttreneren.

Han føler de har fått på plass en god treningskultur i laget.

– Jeg synes innstillingen og innsatsen til guttene i år har vært nøkkelen. Vi har nesten ikke hatt dårlige treninger hvor det ikke har vært god nok innsats. Man kommer forberedt på treninger og gjør det man skal. Hovedgrunnen har vært en sult og vilje til hver dag å bli bedre, sier han.

Eliteserie-klare Kristoffer Ødemarksbakken og ettertraktede Niklas Sandberg er blant spillerne som gjennom sesongen har trukket fram det tette samholdet i spillergruppa som en suksessfaktor.

– Vi har en fin miks av spillere hvor mange vil mye på forskjellige nivåer. Mange vil bli veldig gode i Ull/Kisa, noen vil videre mens andre vil spille seg inn på laget. Så må vi også håpe at måten vi spiller på gjør at de tør å være seg selv og at det er gøy å være på trening, sier han.

FÅR FLERE HENVENDELSER

Denne uka ble klubbveteranen Alexander Vangen signert som lagets 19. spiller på kontrakt. Lagledelsen ser for seg rundt tre forsterkninger utenfra. Etter en sesong der Kisa har markert seg i Fotball-Norge med spillere som har satt fart på karrieren i Jessheim-klubben, opplever de at også forutsetningene for rekruttering av spillere blir bedre.

– Vi føler allerede at vi får flere henvendelser nå enn i fjor. Det bør være et bra signal på utviklingen, sier Skaret Halvorsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.