Både Hedda og Andrea debuterte for sin nye klubb med innhopp fra benken i søndagens 2–0 seier mot Medkila.

Søstrene har fulgt hverandre gjennom hele karrieren til nå. 98-fødte Hedda og ett år yngre Andrea har vært lagvenninner helt siden de begynte med fotball hjemme i Finstad.

I ungdomsårene ble de færre spillere der, og via et samarbeidslag mellom Finstad og Eidsvold Turn, meldte søstrene så overgang til naboklubben da de var rundt 15 år. I januar 2016 dro søstrene videre til LSK Kvinner.

Med utgangspunkt på rekruttlaget besluttet klubbledelsen i fjor sommer å registrere både Hedda og Andrea for spill på A-laget.

Hedda er sentral midtbanespiller og Andrea spiller venstreback. Nå har de begge besluttet å fortsette karrierene i Grei Kvinner Elite, laget som for øyeblikket topper 1. divisjonstabellen.

LES OGSÅ: Lokale klubber arrangerer fotballskoler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.