• REVANSJERTE SEG. Fra v.: Stian Andresen, Joakim Madsen og Eiven H. Solberg gledet seg stort over 2-0-seieren.

Råholtlaget gikk også målløse av banen for første gang siden 1-0-tapet mot Skårer i juni 2016.

I tirsdagens lokaloppgjør var Turns rekrutter best i det meste. EIF var knapt over midtstreken i løpet av kampens første halvtime og det ellers så angrepsvillige laget framsto som en skygge av seg selv. Turn var derimot farlig frampå flere ganger, blant annet ved Richard Davidsens heading som traff treverket. Etter drøye tjue minutter sendte Lars Andresen blåtrøyene fullt fortjent i føringen. Like etter fikk Turns Eiven H. Solberg en stor mulighet fra kort hold, men EIF-keeper Glenn Wilsgård avverget.

SKREMMESKUDD FRA EIF

Mot slutten av omgangen meldte de røde seg mer på. Nærmest utligning kom Magnus Iversen som med et godt skudd sendte ballen i stolpen. Før denne matchen hadde Iversen scoret i åtte kamper på rad, men også denne rekken satte Turn en stopper for. EIF-kapteinen måtte senere forlate banen med en strekk, men før det sto han for sterkt forarbeid da han serverte spisskollega Fredrik Kristiansen. Avslutningen gikk imidlertid langt utenfor mål.

Turn var det førende laget i begge omganger. Kampen bar etter hvert preg av mange oppstykkelser og ofte var frustrerte EIF-spillere på etterskudd i taklinger og dueller. Turn kom nærmere 2–0 enn EIF var 1-1, og like før slutt kom kveldens andre og siste mål. Joakim Madsen vendte seg rundt inne i feltet og banket ballen opp i nettaket.

ØNSKET REVANSJE

– Sist vi spilte mot EIF tapte vi 5–0. Det er den dårligste fotballopplevelsen jeg har hatt i hele mitt liv, sier Turn-kaptein Eiven H. Solberg. Han forteller at de brukte dette som motivasjon i forkant av tirsdagens lokalderby.

– Vi gikk ut høyt og presset de hardt. Etter at vi fikk 1–0 falt vi litt ned, men jeg synes vi var veldig gode de første tretti minuttene. Tidligere har vi slitt litt med at vi blir for utålmodige, men vi viser at vi begynner å bli mer voksne i hodet. Vi benytter de mulighetene vi får og opptrer litt mer profesjonelt. Det ble mye kriging og etter hvert en del harde taklinger og etterslenger som godt kan straffes hardere enn med kun gule kort, sier Solberg, som ikke la skjul på at han var en lykkelig mann etter trepoengeren mot rivalen.

SKUFFENDE FORESTILLING

– Turn er flinke til å gjøre det enkelt for seg selv. I dag er vi, for en gangs skyld mest opptatt av ting vi ikke får gjort noe med, slo en skuffet EIF-trener Kyrre Innstøy fast:

– Det er altfor dårlig av oss og vi framstår svakt holdningsmessig utover i kampen, sier han.

Begge lag spiller sine neste kamper førstkommende mandag. EIF tar imot Strømmen 2, mens Turn-rekruttene møter Aurskog-Høland på bortebane.

PS: EIF måtte unnvære midtbanejuvel Espen Berg Ottesen, som på kampdagen ble far for andre gang.

Kampfakta

 • 4. div.
 • Eidsvold Turn 2 – Eidsvold IF 2–0 (1–0)
 • Eidsvollhallen kunstgress, 150 tilskuere
 • Dommer: Tom Kenneth Sandvold, Hauerseter
 • Mål: 21. min.: Lars Andresen 90. min.: Joakim Madsen
 • Lag ETF 2: Lars Emil Stormo–Robin Edvarsen, Magnus Kristengård, Daniel Olsen, Sivert Modal–Ibrahim Nashaat, Erik Ruud, Lars Andresen, Joakim Madsen, Richard Davidsen–Eiven H. Solberg
 • Benyttede reserver: Vemund Knutsen, Stian Woldsnes
 • Lag EIF: Glenn Wilsgård–Adrian Dalseth, Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter–Stian Halberg, Heine Lundahl, Robin Limbodal, Espen Fjeld–Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen
 • Benyttede reserver: Martin Sydtangen, Kyrre Johansen, Dan-Remy Tollefsen Dahl, Markus Johan Sørensen
 • Gule kort: Robin Edvarsen, ETF 2. Jim Freddy Pedersen, Adrian Dalseth, Stian Skyttersæter, Dan-Remy Tollefsen Dahl, EIF
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.