I fjor fikk klubben Norsk Dragracing Gardermoen (NDRG) ti millioner kroner i tippemidler til oppgradering av Gardermoen raceway. Nå er asfalten fra 80-tallet frest bort. Gamle tidtakerbrakker, autovern, stolper, gjerder er også fjernet.

INTERNASJONALE KRAV

- Snart kan publikum igjen oppleve verdens raskeste motorsport, sier Tore Ravneberg fra NDRG.

Først skal banen bygges opp igjen etter internasjonale krav. Selve banen, som er 401 meter lang pluss bremsestrekning på 900 meter, får helt ny asfalt. Den får ny meterhøy betongmur på begge sider, og flere kilometer kabelgrøfter skal graves for utstyr, strøm og vann. I tillegg skal området rundt oppgraderes.

VIL ÅPNE I AUGUST

- Klubbens medlemmer og støttespillere skal bruke mange helger og mange tusen timer for å få alt klart til årets dragrace-høydepunkt Drag Challenge 2016 i begynnelsen av august, sier Ravneberg.

LES OGSÅ: Forelsket seg i en Ford

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.