• UTVISNING: Dommeren er på veg ned i baklomma for å dra opp det røde kortet. Han mente Fredrik Skottner tok kvelertak på en av bortelagets spillere, noe som ble godt illustrert av den aktuelle spilleren.

Hauerseter skapte én mulighet i første omgang. Fredrik Skottner lurte seg bak forsvarerne på et frispark og fikk upresset heade ballen i mål. Aurskog-Høland hadde både før og etter 1-0-scoringen skapt flere gode målsjanser. Med omgangens siste berøring sendte Bendik Vestreng lagene til pause på 1-1, til stor lettelse for Aurskog-Høland.

Dramatisk etter pause

Hjemmelaget meldte seg mer på etter hvilen, men oppgaven ble tøffere da Fredrik Skottner ble sendt av banen. Situasjonen oppsto da dommeren mente Skottner tok kvelertak på en av bortelagets spillere. Hauerseter måtte dermed spille resten av kampen med én mann mindre. Dette hindret imidlertid ikke hjemmelaget i å lede både én og to ganger til.

Med et drøyt kvarter igjen å spille fikk Marius Preber ballen på halvspretten. Fra tjue meter fikk han knalltreff – og ballen suste i mål bak et fortvilt bortelag. De hadde for lengst passert tosifret antall målsjanser, uten å få lønn for strevet. Stengene, tverrliggeren og tidvis dårlige avslutninger må ta mye av skylden for dette – i tillegg til Hauerseters solide sisteskanse, Christian Bjerke.

SEN Avgjørelse

Aurskog-Høland lot seg ikke vippe av pinnen til tross for manglende uttelling. Bendik Vestreng utlignet for andre gang med et drøyt kvarter igjen å spille. Han var på rett sted etter at keeper Bjerke måtte gi retur på et godt skudd fra Lars-Eirik Svardahl.

Da kampuret viste 89 minutter var det hjemmelagets Vegard Knudsens tur til å banke inn en retur fra et frispark. Hauerseter jublet vilt og trodde nok muligens at seieren var sikret med Knudsens sene scoring. Det var den altså ikke. På overtid dunket divisjonens toppscorer Lars-Eirik Svardahl inn et straffespark og bortelaget hadde utlignet for tredje gang. Rett etterpå omsatte Martin Fjellheim kampens siste angrep i mål til enorme jubelscener for de tilreisende.

Skuffet trener

Hauerseters trener, Trond Johnny Lien var etter kampslutt tydelig misfornøyd med resultatet. Han innrømte at Aurskog-Høland vant fortjent, likevel var han naturlig nok skuffet over måten det skjedde på.

– Noen ganger har man bare ikke «turen». Dessverre for oss hadde vi ikke det i nitti minutter i dag, smiler han tappert.

– I førsteomgang var det litt for lett å spille mot oss, men alt i alt synes jeg vi gjorde en god prestasjon i dag. Vi leder tre ganger, men det føles fattig når vi sitter igjen med null poeng, poengterer han.

Kampfakta

4. divisjon

Hauerseter–Aurskog-­Høland 3–4 (1–1)

Nordkisa stadion, 75 tilsk.

Dommer: Brage Marcus Leinan, Holter

1–0 28. min.: Fredrik Skottner

1–1 45. min.: Bendik Vestreng

2–1 72. min.: Marius Preber

2–2 79. min.: Bendik Vestreng

3–2 88. min.: Vegard Knudsen

3–3 90. min.: Lars-Eirik Svardahl

3–4 90. min.: Martin Fjellheim

Gult kort: Vegard Knudsen, Hauerseter

Rødt kort: Fredrik Skottner, Hauerseter

Lag Hauerseter: Christian Bjerke–Jesus Marie Barutwanayo, Vegard Knudsen, Fredrik Skottner, Jørgen Alstad–Stian Pettersen, Ole Elias Jacobsen, Lars Fredrik Mørck, Magnus Johansen Mundal – Martin Lundemo Syvertsen, Marius Preber

Benyttede reserver:, Ruben Pedersen Grensemo, Petter Maxmillian Reuterdal Stenseth. Øyvind Elstad Bekken, Vitali Ghelaga

LES OGSÅ: Med dette sparket ble Remi Rød matchvinner for Hauerseter mot Ull/Kisa 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.