Den tradisjonelle fotballturneringa skal gi jentelag fra idrettslinjene i Oslo, Akershus og Hedmark en mulighet til å briljere på fotballbanen. Råholt og Vilberg ungdomsskole kunne også stille lag.
- Det er ganske mange jenter som spiller fotball, og vi ville ha et tilbud til dem også, sier Jannicke Nødtvedt Wenger.
Hun er lærer ved idrettslinja, og kan fortelle at de er fornøyde med at så mange lag stilte etter noen år med lavere deltakelse.

ELEVENE ARRANGERER

Fotballturneringa er en del av faget treningsledelse, og det er elevene i tredjeklasse som har ansvaret for arrangementet.
- Vi håper at alle får en god opplevelse, og har det gøy, sier Maria Bakken, som hadde hovedansvaret sammen med Agnethe Lindahl Karlsen.
- Det har egentlig gått veldig greit å planlegge turneringa, men det var mange brikker som skulle på plass, forklarer Karlsen.

FLINKE

- Det har gått veldig bra så langt, og de er veldig rolige, forklarer Wenger, som tror at det tyder på at elevene har gjort en god jobb med organiseringa.
LES OGSÅ: Mye å drive med i vinterferien

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.