• VIKTIG. Fredrik Krogstad var avgjørende for at Ull/Kisa unngikk nedrykk i fjor.
  • - ARTIG. Lillestrøm-trener Trener Arne Erlandsen ser fram til å treffe gamle kjente på Jessheim.

Ull/Kisa møter eliteserielaget Lillestrøm i cupen tredje runde, onsdag kveld. Det innebærer at Lillestrøm-spiller Simen Kind Mikalsen for første gang møter gamleklubben Ull/Kisa i obligatorisk kamp.

- MORSOMT OG SPESIELT

– Jeg har aldri møtt Ull/Kisa i noen tellende kamp, så det blir veldig morsomt og spesielt, sier Kind Mikalsen til Ull/Kisas nettsider

24-åringen er vokst opp på Nordbymoen og gikk gradene i Kisa før overgangen til LSK i 2013. Han følger fortsatt med på hvordan det går med moderklubben. 

- Vi kan forvente et godt lag med masse gode spillere, som har fått en god start på sesongen, fortsetter forsvarsspilleren.

Fredrik Krogstad spilte hele fjoårssesongen på lån i Ull/Kisa. I år har han vært fast på LSKs midtbane.

- Jeg fikk tillit fra første kamp i fjor, lærte å ta mye ansvar og spilte på meg masse selvtillit utover i sesongen, sier Krogstad om året i Kisa.

Han håper på en skikkelig ramme rundt kampen på Jessheim stadion.

– Det blir en kul kamp mellom to romerikslag med gode venner som jeg har i Kisa, sier Krogstad.

- ARTIG

Også Lillestrøms trener, Arne Erlandsen, har en fortid i Kisa. Han trente Jessheim-klubben i 2011 og 2012. Den siste sesongen tok han Kisa helt til finalen av kvalifiseringsspillet til eliteserien.

– Det er alltid artig å treffe de som du jobbet sammen med på Jessheim for noen år tilbake. Vi gleder oss og håper på en fin kamp med en fin ramme rundt, og at vi går videre sjøl, sier treneren til ullkisafotball.no

Ull/Kisa går til cupkampen etter ha spilt uavgjort borte mot Sandnes Ulf i helgen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.