Helgens norgescup i langrenn for juniorer i Holmenkollen ble arrangert med innlagt norgesmesterskap i sprint.

I klassen M19/20 gikk Jessheim-karen Patrick Fossum Kristoffersen inn til 7. plass. Han representerer klubben Gjerdrum IL.

Even Hognestad fra Nordre Eidsvoll IL sprintet inn til en 8. plass i klassen for 18-åringer. Denne prestasjonen er hans beste resultat i årets norgescup for juniorer. Minnesund-gutten går til daglig på skilinja ved Meråker videregående skole for å satse på idretten.

Det ble også arrangert vanlige norgescup-runder i Holmenkollen. Familien Haga har hatt mye å juble for de siste dagene, og denne gangen var det yngstebror Anders som gikk helt til topps på 10 kilometer fri for 19- og 20-åringer. Dette er samme distanse som storesøsteren Ragnhild Haga nylig vant sitt første OL-gull.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.