18 år gamle Tom André Christensen fikk sin debut i GET-ligaen i Vålerengas kamp mot Lillehammer, torsdag. Vålerenga vant kampen 4-0. Christensen sier til EUB at det var utrolig kult å få debutere i en kamp som var såpass viktig med tanke på å sikre tredjeplassen som er av stor betydning inn mot sluttspillet.

SENKET SKULDRENE

- Jeg kjente nervene kom ganske fort når jeg hørte at jeg skulle utpå, men det gikk fort over. Jeg måtte bare gå ut med senkede skuldre og spille på det jeg er god på, sier Christensen.

Den aldersbestemte landslagsspilleren hadde vært med i kamptroppen til A-laget tre ganger tidligere denne sesongen, uten å slippe til på isen. Tilliten mot Lillehammer er av stor motivasjon for den videre satsingen.

- JOBBE HARDT

- Nå er det bare å fortsette å jobbe hardt i hverdagen så får vi se hva som skjer videre, sier Christensen.

Christensen ble tatt opp på A-laget til Vålerenga i november og har siden trent jevnlig med Oslo-klubbens beste, ved siden av kamper med U20-laget.

LES OGSÅ: Eidsvold Turn-talentet Erik Ruud fikk prøve seg i portugisisk storklubb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.