Begrunnelsen for utmerkelsen er at Torhild Engebretsen har vært engasjert i Ull/Kisa håndball i rundt 20 år. I den tiden har hun hatt flere verv, både som innkjøpsansvarlig i kiosken Sprinten, oppmann på herrelaget og de siste årene også som medansvarlig for å gjennomføre loppetassen og minirunder.

– Mennesker som Torhild har en verdi for en klubb som ikke kan måles i form av kroner og øre, hennes engasjement i Ull/Kisa håndball har vært og er helt enestående. Det er ikke alltid man klarer å få satt ord på hva enkelte personer betyr for en klubb. Skulle vi beskrevet Torhild med ett ord, hadde det blitt «fantastisk», skriver Ull/Kisa-styret i sin begrunnelse.

Utmerkelsen ble kjent under Ull/Kisa idrettslag sitt årsmøte i forrige uke. Der ble også Oddvar Jensens idrettspris tildelt Bendik Austad. Tirsdag 21. mars mottok Engebretsen et inngravert krus fra Ull/Kisa IL-leder Ole Kristian Wiig i Jessheimhallen. 

LES OGSÅ: Innsatsmedalje til Kjell Disenbroen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.