- Det er bra å se at barna har det morsomt, sier Mads Mensah Larsen, og påpeker at dette er en veldig god håndballskole.

TRENINGSVILLIGE

Under årets håndballskole deltar 140 barn og unge i alderen 12-17 år. Arrangørene er de to toppspillerne Håvard Tvedten og Kristian Kjelling, som var full av lovord om de dyktige deltakerne.
- De er veldig treningsvillige, og det hele har gått kjempebra, sier Tvedten.
Målet til de to arrangørene er å lage en så bra håndballskole som overhodet mulig, og ungdommer fra hele landet hadde tatt turen til Jessheim.
SE FLERE BILDER I BILDEGALLERIET

MORSOMT

Nannestad håndballgruppe stilte med mange spillere, og de åtte jentene EUB pratet med var godt fornøyd med opplegget. De sier at dagene har vært morsomme, men også slitsomme.
- Det beste med kurset har vært å lære av de proffe, og få nye venner, sier jentene i kor.
Få, om noen av deltakerne har blitt trent av profesjonelle håndballspillere før, men mange har sett dem på TV.

VILLE HA AUTOGRAFER

Det var mange som ville ha autografene til stjernespillerne, og i løpet av dagen ble det skrevet mange hilsener og tatt mange bilder.
Magnus Ophaug (9) er en ivrig håndballspiller i Eidsvold Idrætsforening, og selv om han ikke er gammel nok til å delta på ennå fikk han autografen til samtlige spillere.
- Det var gøy å møte dem, sier Magnus som har Mikkel Hansen som det store forbildet.
Vetle Werner Limbodal fra Eidsvold Idrætsforening var også godt fornøyd med håndballskolen.
- Det er veldig morsomt og lærerikt forteller, Vetle som synes det var bra å lære av de beste.

NY GIV

Daglig leder Lars Erik Aas i Ull/Kisa håndball, synes det var veldig morsomt å se de unge spillerne sammen med Hansen og Larsen.
- Dette er helt fantastisk, og jeg ser at deltakerne får en helt annen giv, sier han og påpeker at det slett ikke er hver dag man får besøk av håndballspillere i verdensklasse.
- Vi voksne synes nok dette er minst like kult som barna, påpeker han.
Ikke minst synes han det er veldig fint å se hvordan de profesjonelle tar seg tid til ungdommene.
LES OGSÅ: Kind Mikalsen og Kippe på kjendisbesøk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.