- Jentene leverte en fantastisk prestasjon mot Tistedalen. Vi håper å prestere på samme nivå i bortekampen mot Langhus, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken til EUB.

Eidsvold Turn vant 5-0, men kunne faktisk ha vunnet tosifret mot Tistedalen.

- Vi hadde tre avslutninger i stengene i startomgangen, og med litt mer flaks hadde vi vunnet 15-0 i denne kampen. Men 5-0 er veldig bra det også, sier Jan Åge.

LES OGSÅ: Avsluttet med seier

Fortsetter som trener

Treneren har hatt stor suksess med det lokale fotballaget denne sesongen. Han er klar for et nytt år på trenerbenken.

- Hva om du skulle få tilbud om å trene herrelaget i 3. divisjon neste år?

- Den problemstillingen har jeg faktisk ikke tenkt på. Jeg trives svært godt som trener for damelaget, og har planer om å fortsette der, sier Jan Åge.

I oppgjøret mot Tistedalen satte Andrea M. Taugard, Charlotte Elfstedt, Tina Johansen og Andrea Kirkeby (2) inn målene for Eidsvold Turn.

- Kaptein Hedda Granli leverte en meget god kamp. Hun har vist seg svært stødig og viktig for oss hele sesongen og er selvskreven som kaptein. Jeg vil også gi litt ekstra honnør til Andrea Kirkeby og Tina Johansen, som begge leverte sterke kamper for oss, sier Leonsen Sandviken.

- Hva om det skulle ende med at dere ikke rykker opp i år?

- Det er klart det vil være surt etter den sesongen jentene har levert, men det bruker vi ikke energi på nå. Vi satser på å slå Langhus i den siste kvalikkampen og rykke rett opp.

Fakta

Fotball, kvalikkamp for 3. divisjon kvinner.

Eidsvold Turn-Tistedalen 5-0 (0-0).

Eidsvollhallen kunstgress.

Mål: 1-0 48. min Andrea M Taugard, 2-0 67. min Charlotte Elfstedt, 3-0 74. min Tina Johansen, 4-0 85. min Andrea Kirkeby, 5-0 90. min Andrea Kirkeby.

Gult Kort: Hedda M. Taugard, Eidsvold Turn.

Rødt kort: Henriette Amundsen, Tistedalen.

Tilskuere: 105.

Eidsvold Turns lag: Stine Kilde Krosnæs, Thea Kristine Brynestad Wolden, Hedda Josefine Myran Taugard, Andrea Myran Taugard, Susann Lien, June Granli Bothner, Frida Kristengård, Hedda Granli, Nina Lund Ellingsen, Charlotte Elfstedt, Frøydis Waaler, Kristine Finneide, Andrea Kirkeby, Jorunn Waaler, Madelen Stenberg og Tina Johansen.

LES OGSÅ: Vant ligaen tre runder før slutt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.