Jon Audun Slaatsveen har denne sesongen hatt delt treneransvar for Eidsvold Turns A-lag sammen med Karim Essediri. Nå bekrefter Slaatsveen at han gir seg i klubben ved kontraktens utløp på tampen av året.

– Det stemmer. Jeg fullfører sesongen og har kontrakt ut året, så jeg blir værende og med på å jobbe fram mot jul, sier Slaatsveen til EUB.

– VELDIG KREVENDE

Han forteller at han ikke hadde lyst til å forlenge kontrakten, men at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen.

– Jeg har full jobb ved siden av som lærer på videregående, og en slik trenerjobb er veldig krevende rent tidsmessig. Vi trener fire ganger i uka og alle helger er okkupert. Sommerferien er ni dager, og det er litt kjedelig når man har syv uker som lærer, sier Slaatsveen med et smil.

Den tidligere Turn-spilleren har også tidligere vært sjef for Eidsvold Turns A-lag og kjenner klubben meget godt gjennom diverse roller i en årrekke.

– Jeg har trent alle mulige lag i klubben i årevis, og hatt A-laget i en femårsperiode tidligere. Og nå to år med disse gutta. Det har vært morsomt, givende og krevende. Nå skal det bli godt å ha tid til litt annet, sier Slaatsveen.

Akkurat nå har han ingen planer om å være involvert i andre fotballroller.

– Jeg har lyst til å gjøre andre ting. Jeg har to jenter som har flyttet sørover igjen etter å ha vært i Trondheim noen år, så jeg vil gjerne se dem litt mer. Jeg har også hytte på fjellet som jeg gjerne vil være litt på. Jeg har mange andre interesser å drive med, sier Slaatsveen.

GÅR FOR Å VINNE ALT

Uansett er han fullt dedikert til sesonginnspurten med Turn. Laget har seks poeng opp til serieleder Lyn, og to til Stabæk 2 på 2. plass. Med tre kamper igjen har eidsvollingene altså fortsatt muligheten til å ta igjen lagene og vinne 3. divisjonsavdelingen.

– Da skal det klaffe maksimalt. Vår jobb er veldig konkret og grei, vi må vinne alt. Det er vår motivasjon. Vi har en liten mulighet, sier Slaatsveen.

På lørdag venter Redalen på bortebane. Årets hjemmekamp mot laget endte med uavgjort, og ett av sesongens tre tap i fjor kom på Redalen stadion.

– Det blir en vanskelig bortekamp på gress mot et lag vi har slitt mot i det siste, sier Slaatsveen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.