EIF ankom Jessheim med en tynn tropp - kun to spillere satt på benken i tillegg til de elleve startende. «Tynn suppe» beskriver også kampens førsteomgang. Kisas Jonas Fjeldberg var imidlertid frisk på sin venstrekant og en stadig trussel mot EIF-forsvaret. Blant annet hadde han et godt volleyskudd, men EIF-keeper Glenn Wilsgård avverget på flott vis. EIF hadde også et par brukbare muligheter, men 0-0 var et greit pauseresultat spillet tatt i betraktning.

MÅLSHOW ETTER HVILEN

Andreomgangen var kun tre minutter gammel da Herman Henriksen sendte vertene i ledelsen. Kisa rullet fint opp på høyresiden og la inn til Henriksen som bredsidet ballen i hjørnet. To minutter senere var Henriksen på farten igjen. Denne gangen mottok han ballen fra venstresiden. Han fikk tid til å legge ballen til rette før han på pent vis curlet den forbi Glenn Wilsgård.

Tjue minutter uti omgangen reduserte EIF, etter at Kisa-keeperen ga fra seg ballen til Martin Sydtangen. Han viste ingen nåde og reduserte til 1-3 i tomt mål.

Snaue ti minutter før slutt dro hjemmelagets Martin Søreide seg fint inn fra kanten. Han fyrte av et godt skudd som havnet i nettet - til tross for at Wilsgård fikk fingertuppene borti ballen. Kampen syntes avgjort, men på overtid ble det tilløp til dramatikk. EIFs midtstopper Stein Vidar Fjeldvang hadde fritt leide på mål, men ble dratt ned i bakken av Nikolas Walstad. Rødt kort til sistnevnte, straffe til EIF. Denne ekspederte Martin Sydtangen i mål, uten at dette gjorde stort annet enn å pynte på resultatet.

HÅPER PÅ MER TILLIT

- Jeg har trent en del på slike avslutninger, så det var godt å få lønn for strevet, sier Henriksen selv om den første scoringen. - Kampen sett under ett har vi ballen mest. EIF slår en del langt uten å lykkes særlig med dét. Henriksen synes seieren var fortjent, noe EIFs tomålsscorer langt på veg er enig i:

- Ull/Kisa var det beste laget i denne kampen. De er et spillende lag som fortjente tre poeng i dag. Vi mangler litt ro i laget og kunne med fordel holdt mer på ballen, slår Martin Sydtangen fast.

- Uansett er det vel godt å score to mål?

- Det føles godt. Nå håper jeg på å få ytterligere tillit fremover, sier angriperen som har solid konkurranse i Fredrik Kristiansen og Magnus Iversen.

Fakta 4. divisjon fotball

Ull/Kisa 2 – Eidsvold IF 3-2 (0-0)

Jessheim stadion, 130 tilskuere

Dommer: Fred Antonsen, Aurskog/Finstadbru

Gule kort: Petter Blaker, Oliver Stenseth, Ull/Kisa 2, Espen Berg Ottesen, EIF

Rødt kort: Nikolas Walstad, Ull/Kisa 2

MÅL

1-0 49. min.: Herman Henriksen

2-0 52 min.: Herman Henriksen

2-1 62. min.: Martin Sydtangen

3-1 82. min: Martin Søreide

3-2 90. min.: Martin Sydtangen (straffe)

Lag Ull/Kisa 2: Tobias Bråthen Holt – Karsten Rognerud, Nikolas Walstad, Martin Rosenkilde, Birkay Chamran – Jonas Fjeldberg, Oliver Stenseth, Petter Blaker, Martin Søreide – Ole Andreas Nesset, Herman Henriksen

Benyttede reserver: Hevar Taymur, Marcus Rustad Høgbakken, Fredrik Ullersmo

Lag EIF: Glenn Wilsgård – Simen Martinsen, Jim-Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter – Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Robin Limbodal, Espen Fjeld – Martin Sydtangen, Magnus Iversen

Benyttede reserver: Dan-Remy Dahl, Markus Sørensen

LES OGSÅ: Kan ha nytt klubbnavn til 17. mai-toget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.