Fotballdamene til Ull/Kisa og Eidsvold Turn startet årets 3. divisjonssesong med lokaloppgjør på Jessheim stadion, onsdag kveld. Kampen endte 2–2 etter at Kisa først hadde snudd 0–1 til 2–1. Turn-kaptein Jorunn Waaler synes gjestene hadde fortjent å ta med seg alle poengene hjem til Myhrer.

– DERES BANEHALVDEL HELE TIDEN

– Vi er jo på deres banehalvdel hele tiden, men vi fikk ikke de målene vi trengte, sier hun.

For selv med mye ballbesittelse skapte de ikke all verden til klare målsjanser.

– I den siste delen er vi litt for upresise og uheldige, sier Waaler.

Turn-kapteinen kunne først juble for at gjestene scoret sesongens første mål da Tina Johansen fant rom i sekstenmeteren og lobbet ballen i nettet.

Kisa traff stolpen like etter, men fikk uansett sin utlikning etter en halvtime da Thale Listerud ble spilt fri i bakrom og løftet ballen i mål. Lagene gikk til pause med 1-1, og i den andre halvdelen av kampen fikk Kisa en langt bedre start.

PRESENTERTE SEG ETTER ETT MINUTT

Irina Øhrbom er en av de mange nykommerne i årets Kisa-lag. Hun ble byttet inn i pausen, men brukte bare et drøyt minutt på å sende Kisa i føringen. Angrepsspilleren kjempet seg løs fra en stopper, fikk sin første avslutning reddet, men satte selv returen inn fra kort hold. Deretter ble Kisa spilt lave, kom seg aldri helt opp i fotrappe Eidsvold-spillere, og etter en drøy times spill satte Silje Trandum Otten 2–2 med et lavt skudd i hjørnet fra distanse. Eidsvollingene presset på, Kisa satset på kontringer, men uten at noen av lagene fikk vinnermålet.

MANGLENDE RELASJONER

Kisa-kaptein Emma Nesdal Slinning synes det var veldig godt å få et poeng fra denne seriepremieren.

– Det er mange nye spillere så vi får det ikke helt til. Vi må øve på å roe ned spillet og ikke stresse så mye når vi har ball, sier Kisa-kapteinen.

Hun sier det er litt ekstra kniving når det dreier seg om kamp mellom naboklubbene.

– Man har alltid ekstra lyst til å vinne, og jeg kjenner flere på det laget som det derfor blir litt ekstra fighting med. Men vi prøver å ta det som en vanlig kamp, sier hun.

Borgen, som er det tredje lokale laget i divisjonen, spiller sin sesongåpning torsdag 20. april borte mot Aurskog-Høland.

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Eidsvold Turn 2–2 (1–1)

Jessheim stadion, 50 tilskuere

MÅL

1–0. 23. min.: Tina Johansen

1–1. 30. min.: Thale Listerud

2–1. 46. min.: Irina Øhrbom

2–2. 58. min.: Silje Trandum Otten

Gult kort: Kristine Finneide, Eidsvold Turn

Dommer: Kamal Bouarouss, Gjelleråsen

Ull/Kisa-troppen: Andrea Christensen, Anna Hundeide Isaksen, Camilla Kleven, Charlotte Reinertsen, Eline Øverli, Emma Nesdal Slinning, Guro Kristoffersen, Irina Øhrbom, Karete Kristiansen, Karianne Bartnes Andersen, Lotte Parmegiani Årseth, Malin Magnussen, Martine Gresaker, Sofie Dahl Karlsen, Thale Listerud, Åste Aasdalen Sundby

Eidsvold Turn-troppen: Hanne Bråtømyr, Stine Elise Kilde Krosnæs, Henriette Finstad, Susann Aabye Lien, June Granli Bothner, Frida Kristengård, Hedda Granli, Marianne Christiansen, Anniken Linding Smedsrud, Charlotte Elfstedt, Kristine Finneide, Veronika Sletta, Jorunn Waaler, Madelen Stenberg, Silje Trandum Otten, Stine Strand Svendsen, Tina Johansen, Frøydis Waaler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.